Opis forum
Ja z kolei oferuje z swojej strony głownie winko i niebawem siarke Wiec jak ktos bedzie potrzebowal tych surowcow to zapraszam do mnie
)
Mieszkaniec
ja wymienię kryształ za siarkę na wojsko
Nemos mogę przystać na wymianę 1:1 w zamian za kryształy mogę zaoferować marmur, wino ewentualnie siarkę ale siarkę w małych ilościach bo dopiero zaczynam wydobycie co Ty na to? Jeśli coś pilnego potrzeba to PM do mnie ^^
Mieszkaniec
Isahiel napisał:
Nemos mogę przystać na wymianę 1:1 w zamian za kryształy mogę zaoferować marmur, wino ewentualnie siarkę ale siarkę w małych ilościach bo dopiero zaczynam wydobycie co Ty na to? Jeśli coś pilnego potrzeba to PM do mnie ^^
niestety wysłałem większość zapasów kryształu do kamilkzg. Jak uzbiera się, to mogę wysłać
Szukam jakichś ofert potrzebuje pilnie kryształów najchętniej wymienie za jakiś inny surowiec ewentualnie kupie.
PS: Nemos>> przepraszam ze tak długo się nie odzywałam ale ostatnio brat się kontem zajmuje, odezwe się na GG jak najszybciej, wybacz mi moją zwłokę, naprawde mam ostatnio dużo na głowie.
Spoko, nie ma sprawy:) Ja i tak nie mialem ostatnio krysztalu ani czasu zeby sie umawiac wiec nic nie szkodzi;) Jak bedziesz miala czas to pisz na gadu, porozmawiamy sobie:)
miego rozwoju wszystkim
nemos